Boter naar de Beurs….publiciteitsstunt, oefenmateriaal en presentatie in één.

 

Presentatie en praktijkoefening van de samenwerking tussen stichting Pro 2 en Media Profile BV  tijdens de BKD in 2008.

In het kader van deze doelstelling van Pro 2 toog In oktober 2008 een groep  acteurs, een stel figuranten , een productie team naar de BKD beurs  in het  Mecc te Maastricht.  In samenwerking met Productiehuis Media Profile BV  en Mecc Maastricht, werd tijdens de BKD van de beursvloer een filmset gemaakt. Een stunt die werd beloond met de 1e prijs voor de beste stand presentatie. Meer dan 6000 bezoekers passeerden de stands van beide organisaties.

Deze productie mocht niets kosten. De beursvloer werd ter beschikking gesteld door het BKD team ( MP produceerde 5 jaar lang de beurs commercial) De spelers kwamen uit de “alles kump good “ stal. Productie faciliteiten werden beschikbaar gesteld door Media Profile. Dit  liep parallel met de jaarlijkse presentatie tijdens de beurs.

Het script van Jo Dautzenberg, dat daadwerkelijk tijdens de beursdagen door een team van Media Profile BV o.l.v. Roger van de Poel werd verfilmd, is in 2011 door stagiaire Ria van Montfort gemonteerd.

“Boter naar de beurs,” met in de hoofdrollen Rob Orbons, Claudia Souren, Bibi Elsbergen en Ger Groeneveld,  is een (k) luchtig TV Drama geworden en in Cultuurhuis Heerlen  gepresenteerd op15 Januari  2012. Een trailer van Pro2 producties is te zien op www.pro2.nl, en op you tube.  Wanneer de productie wordt uitgezonden is nog onbekend.